Нужни са законови промени, това заяви в кулоарите на Народното събрание

...
Нужни са законови промени, това заяви в кулоарите на Народното събрание
Коментари Харесай

Депутатите след смъртта на серж. Бъчваров: Граничното съоръжение е некачествено

Нужни са законови промени, това съобщи в коридорите на Народното събрание Мануил Манев от ГЕРБ по отношение на настояването на основния секретар на Министерство на вътрешните работи след смъртта на граничен полицай за законови промени.

Според Манев обаче не са нужни тези, които желае той.

Лидерът на " Български напредък " Стефан Янев изрече съболезнования към околните на починалия. По думите му охраната на границата крие опасности и сложи въпроса дали би трябвало да се командироват служители на реда. Освен това той попита дали не би трябвало да се усили щатът в Гранична полиция. Въпросът е отворен, сподели Янев. Подобен спор е наложителен и нужен, безапелационен бе водачът на " Български напредък ". По мнението му би трябвало да се подходи задълбочено към тематиката.

Според Даниел Митов, ГЕРБ, имало е време с доста по-силен мигрантски напън, само че е нямало такива произшествия, защото е имало добра съгласуваност с гръцките и турски управляващи. По мнението му постоянно държавно управление би трябвало да ускори координацията с Турция и Гърция за битка с трафика на мигранти.

Нека да забележим детайлностите, сбит бе Атанас Зафиров от Българска социалистическа партия. Бе безапелационен обаче, че са нужни по-строги наказания против трафикантите.

Ако стрелбата е почнала от турска страна, ще би трябвало да се влезе в диалог с Турция, съгласно Бойко Рашков. Затова и трябва да се задълбочи диалогът с южната ни съседка. Рашков подлага на критика мненията за виновността за случая на някогашното и настоящото управление на Министерство на вътрешните работи.

Кой е прострелял служителя на реда на границата?

Няма логичност да се твърди, че турски граничар и стрелял, уточни Велков. Такива нелепости не бях чувал от доста време, сподели депутатът от Политическа партия, който счита, че се политиканства по тематиката сега.

Атанас Атанасов от Демократична България счита, че не е проблем размерът на наказванията, а да се разкрият причинителите. За следващ път стана ясно, че граничното оборудване е некачествено, добави Атанасов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР